T212 App Not Loading

Hello

My app is just perpetually stuck on the blue loading screen, without actually ever loading. I can access via the web app still but…

Anyone know about this bug/experiencing it and know a fix? Tried everything bar deleting the app, but I don’t want to mess up my homescreen layout or have to readd the legacy iOS widget

1 Like

Hey, @Recchan

We haven’t received similar reports. I’ve just sent you a DM to take a closer look at this :ok_hand:

Hey did you get a fix for this? I’ve got the same issue and wondering if the iOS update I did last night

Welcome to the Community, @Mandyg :tada:

I’ll send you a DM right away to check what’s causing the difficulties on your end.

Hi this is happening to me on ios. Any help appreciated.

I’ve sent you a DM - please check your inbox :mailbox_with_mail:

I’m getting the same on an iPhone X, don’t even get to the login screen just the splash page. App fully up to date.

Welcome to the Community :fist_right: :fist_left:

I’ll send you a DM to check what’s causing the trouble when logging in.

Hello,
I have the same issue on iOs, is there any solution?

Thank you.

Hi, @lukzem :wave: I’ll DM you right away.

Hello, same thing is happening to me. Stuck on blue opening screen. Fine on web app. Any ideas?

Welcome to the Community, @mm1983 :tada:

The app is currently up and running. I’ll send you a DM so we can take a closer look :face_with_monocle:

1 Like

Had the same issue. Deleted the app which fixed the issue.

Hi I have the same issue on my iphone can you please help

Welcome, @asomji0401 :wave:

I’ve sent you a DM - check your inbox.